ESCAPE LAS SIETE POCIONES

Títol: Escape las Siete Pociones
AutorAndrea Izquierdo
Editorial: Nocturna Ediciones
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

És un llibre diferent de la majoria de llibres que he llegit. És el típic llibre de “tria la teva història”, però més complex. Podem dir que és una novel·la on el lector pot decidir a cada moment determinat com vol que segueixi la història. Té relació en el món màgic de Harry Potter, ja que la història passa en un escaperoom ambientada en aquest món. 

Els amics del Jasper, volen convidar-lo a un lloc que per ell sigui important, perquè es el seu aniversari i volen celebrar-ho en un lloc especial. Finalment decideixen anar a l’escaperoom ambientada amb el món de Harry Potter. En aquest moment com a lector, comença la teva decisió. Només tu podràs decidir com continua la història i com vols acabar-la. A més, tens un ventall de decisions que podràs anar escollint cada cop diferent, i per tant cada cop llegit o rellegit la novel·la serà diferent.

OPINIÓ:

A primera vista és un llibre normal. No és prim, al contrari, té bastant volum i força llarg. En cada pàgina que pots triar s’obre un nou món dins la història i com a lector et motiva seguir llegint, per saber com pot acabar. Cada cop que te’l llegeixes, pots anar canviant el fil de la història, de manera que cada cop tindràs a mà una història diferent. També podem afegir que el món màgic de Harry Potter té bastant presència. Per tant, els fans d’aquest món tenen l’oportunitat de gaudir-ne més.

Penso que segurament seria un d’aquelles llibres que et costaria agafar, sigui per la raó que sigui. Però llegint els anteriors llibres de l’autora tenia ganes de llegir-lo. Tot i que no sabia si m’acabaria agradant tal i com m’ha agradat. Tenia una idea diferent de com seria, però m’ha agradat. La novel·la és “normal”, és a dir, fins que no arribes a la primera decisió no t’en enrecordes que has de triar com vols continuar, i com que la decisió és teva et motiva per seguir llegint i arribar a la següent decisió. Així arribes al final del llibre i depèn de quin final has triat et quedes sorprès de la manera que has començat i com has acabat. Però després t’afanyes a tornar-lo a llegir per triar diferents camins i un final diferent.

Si vols triar la teva història és un llibre ideal.

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Saragossa al 1995. Ha estudiat Dret i Administració i la seva primera novel·la va ser Otoño en Londres, continuada per Invierno en Las Vegas i Primavera en Tokio. També ha escrit Mi otra Mitad, i el seu últim llibre, has sigut Escape, las siete pociones, que està ambientat amb una escape room de Harry Potter.


Comentaris