MEMÒRIES D'IDHUN II - TRÍADA

Títol: Memòries d'Idhun II - Tríada
Autor: Laura Gallego García
Editorial: Cruïlla

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resultat d'imatges de Memòries d'Idhun català

DE QUE VA?

En Cristian s'uneix a la Resistència, per protegir la Victoria, però l'odi d'un shek contra un drac acabarà matant en Jack. Mentrestant, la Resistència i altres que volen derrotar l'Ashran, reconstruiran la fortalesa, però amb la noticia del Jack, les coses canviaran. En Jack, però no és mort i haurà de conviure amb qui li ha salvat la vida encara que no pugui controlar l'instint de fer-li mal. Aconseguiran derrotar l'Ashran?

OPINIÓ:

Com l'altre llibre, m'ha agradat molt, perquè hi han coses inesperades. L'amistat és un dels valors que apareixen, i crec que és molt important. És molt recomanable.

SOBRE L'AUTORA:

Va néixer a l'11 de 1977 a Quart de Poblet. És una escriptora valenciana. Ha guanyat diferents premis. Va començar a escriure als 11 anys amb una amiga seva, però no va publicar els seus llibres fins als 21 anys. Al 2004, va començar amb la seva segona trilogia, Memòries d'Idhun. Òbviament, li encanta escriure. També té un blog.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada