ATRAPATS A LA XARXA


Títol: Atrapats a la Xarxa
Autor: Michelle Gagnon
Editorial: Fanbooks
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




DE QUE VA?

La Noa es desperta en un lloc que no li sona de res però que li sembla un hospital. Ella no sap que hi fa allà, l'últim que recorda, es que estava al carrer. Paral·lelament, quan en Peter està sol a casa seva, descobreix una cosa del despatx del seu pare que mai n'havia sentit a parlar. Ell, com a hacker i fundador de /ALLIANCE/, decideix investigar amb els seu ordinador, però al cap de poc, apareix un home que amb la força li diu que pari de buscar allà on no el demanen. Li pren l'ordinador i diu que truqui als seus pares. A partir d'aquí, la història comença i per casualitat, coneix la Noa, on tots dos hauran de descobrir diferents coses, la malaltia del PEMA, quina relació té amb la investigació de la malaltia amb una fàbrica de xampús? 

OPINIÓ:

M'ha agradat molt. Aquest llibre, és un d'aquells que quan et comences a llegir-ho tens ganes d'acabar-l'ho. Molts capítols, estan oberts i tens ganes de seguir llegint. M'ha agradat de la manera que l'autora l'escriu i la història en si, també m'ha agradat. Atrapats a la xarxa, és una història que és original, i que passa per la tecnologia, en Peter i la Noa, són hackers, en Peter com a fundador de la pàgina web /ALLIANCE/ i la Noa, amb àlies Pluja. A més d'ells dos, apareixen més personatges que són importants pels fets de la història. M'ha agradat i el recomano molt.

SOBRE L'AUTOR:

Va nèixer al 1971. És una escriptora nord-americana. Les seves novel·les han estat d'entre les més venudes i han estat publicades en més d'una dotzena de països. Ha guanyat diferents premis, la seva segona novel·la Boneyard (2008), va ser nominada pel premi Daphne du Maurier for Excellence in Mystery/Suspense. El primer llibre de la seva trilogia Persefone, Don't turn around (2012), va ser sel·leccionada com una de les millors de 2012 per la American Library Association, la revista Entertainment Weekly, y Kirkus. Té una pàgina web.

Comentaris

  1. Hola!
    Soy Selena del blog literario Heaven in books y participo en la iniciativa "Seamos Seguidores". Ya te sigo y me quedaré por aquí para leerte.
    Te dejo mi blog: http://heaveninbooks.blogspot.com.es
    Un beso.

    ResponElimina
  2. Hum, no el coneixia, però podria estar bé. Gràcies per la recomanació^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'ha agradat molt. Si tens temps, agafa'l, val la pena =)

      Ens llegim!

      Elimina
  3. Hola, pots fer un resum per capitols siusplau

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada