FORA DE GUIÓ

Títol: Fora de Guió
AutorArturo Padilla
Editorial: Fanbooks
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

La Iraida, una noia de 18 anys de Madrid, va a viure a Granollers per temes de feina dels seus pares. Comença a treballar a una botiga de roba, però el Dani i l'Aina, dos dels seus companys li faran la vida impossible. La Iraida, és una noia solitària i es passa el cap de setmana sola a casa, però un dia veu un anunci d'OnlyFriends, una empresa que ofereix amics a canvi de diners. Primer dubta, però després acaba apuntant-s'hi. EL dia següent a la botiga, apareix l'Azahara, una noia una mica hippy. Al cap de pocs dies, es faran amigues i l'Azahara li presentarà el Pol i l'Hugo. L'única cosa de que la Iraida no sap, és si són nois que treballen per OnlyFriends, però una norma seva és que no ho pots preguntar, per tant no ho sap i això l'entristeix. 

OPINIÓ:

M'ha agradat, perquè tenia una mica de tot. Era realista (una noia coneix uns nois i es fan amics), però també tenia una mica de misteri, de saber si l'Hugo, el Pol i l'Azahara treballaven per OnlyFriends o no. És ràpid de llegir, però alhora interessant. A més, com que et pot passar a la vida real, aquesta mena de llibres, fa que et puguis imaginar més la situació. Quan treballa, quan coneix els nois, etc. I així et pots integrar més el llibre. El recomano per les qualitats que he dit abans però també perquè crec que és un bon llibre, que llegint-l'ho passes una bona estona. El que també m'ha agradat del llibre, és que hi havien personatges, cada un amb el seu caràcter. 

SOBRE L'AUTOR:

Va nèixer a Montornès del Vallès el 1989. Va començar a escriure als 6 anys, i als 16 va guanyar el Premi Jordi Sierra i Fabra amb el relat "El Poder de una decisión". Actualment, és professor i escriptor. A part del Premi anterior, també n'ha guanyat d'altres. Aquí us deixo la seva pàgina web.

Comentaris