EXTRES DE WONDER


A part del llibre de Wonder, n'hi han tres més, Charlotte, el Capítol del Julian i Plutó. També hi ha un cómic, pels més petits i la llibreta del senyor Brown. Ara han tret la pel·lícula.

Títol: Charlotte, el Capítol del Julian, Plutó, Wonder
Autor: R. J. Palacio
Editorial: Nube de tinta
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Resultat d'imatges de libro wonder rj palacio       Resultat d'imatges de libro wonder rj palacio       Resultat d'imatges de libro wonder rj palacio        Resultat d'imatges de libro wonder rj palacio

DE QUE VA?

Són els llibres que parlen del mateix llibre de Wonder, però vist des dels diferents personatges de la història. Hi ha Plutó, que és el Christopher, el seu amic de la infantesa, el Julian, el noi que li fa la vida impossible i si et llegeixes aquest llibres acabes entenent perquè actua d'aquesta manera. També hi a la Charlotte, un altre personatge de la història i per últim hi ha el còmic, que és per nens més petits, que s'ho puguin llegir.

OPINIÓ:

Crec que si t'has llegit Wonder i t'ha agradat, pots llegir-te aquests llibres. Així entens com actuen en algunes situacions, que penses, perquè actuen d'aquella manera que no entens, la seva vida que no està explicada al primer llibre, etc. Aquestes coses i moltes més es troben en aquests llibres. Recomano primer llegir el primer i després aquests tres, perquè descobreixes coses i entens coses que et quedes amb el dubte o no ho entens.

SOBRE L'AUTOR:

R. J. Palacio, viu a Nova York, amb el seu marit i els seus dos fills. Durant més de vint anys va treballar de directora artística i dissenyadora gràfica. La seva primera novel·la va ser Wonder, que es va inspirar quan va veure una nena molt especial davant d'una gelateria. Després d'aquest èxit, va escriure Charlotte, Plutó, el Capítol del Julian i la llibreta del professor Browne, que estan escrits des de diferents visions. 





Títol: La llibreta del senyor Browne
AutorR. J. Palacio
Editorial: La Campana
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUÈ ÉS?

En aquesta llibreta hi ha tot de preceptes del Senyor Brown, els que els seus alumnes els hi envia. A més, de tant en tant hi han petites anècdotes i dibuixos.




Títol: Wonder
Productor: Stephen Chbosky
Duració: 113 minuts
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DE QUE VA?

L'August Pullman, un nen de 10 anys, encara no ha anat a l'escola perquè no és un nen normal i corrent. Té una malaltia que li ha deformat la cara a causa de moltes operacions. Abans de començar el curs, va a visitar una escola amb tres nens d'allà. A partir d'aquell dia, la vida de l'August, canviarà. Com que el seu aspecte no és del tot normal, tindrà problemes perquè se'n riuran d'ell, li costarà tenir amics, però al final sempre hi haurà gent que li farà costat. En aquesta pel·lícula, hi hauran moments tristos i alegres.

OPINIÓ:

El llibre em va agradar molt, però la pel·lícula també. La recomano molt. Perquè un cosa és llegir-t'he el llibre, perquè sempre tens alguna cosa o altre que penses que a la realitat seria d'una manera, però quan treuen la pel·lícula, hi han sorpreses, desenganys, etc. Però la pel·lícula, ho veus més real, més proper. A mi m'ha agradat molt i la recomano moltíssim, però recomano primer llegir el llibre i després anar a mirar la pel·lícula.

Comentaris

  1. El llbire em va agradar, sense ser la gran cosa, però tots aquests llibres extra me sobren molt, sembla que els va fer només per vendre. En canvi la película, sí que em crida l'atenció i la vull veure.

    Salutacions,
    Laura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi hem van agradar tots, els extres t'expliquen una part de la història que coneixes. I la pel·lícula hem va agradar molt.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada