COR DE CACTUS

Títol: Cor de Cactus i altres formes d'estimar
AutorAnna Manso
Editorial: Cruïlla
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

La Lara i els seus amics viuen a Barcelona, la Lara li agrada punxar música, la Martina vol ser la seva parella, el Rafa diu que és gòtic i la Núria és molt tímida. Un dia d'estiu, la Lara per equivocació coneixerà el Diego, que ell diu que és el destí, tot hi que ella no estigui tant segura. La Núria acabarà sortint amb el Dani, i estarà tan lligat amb ell que no la veuen ni el pèl. La història canvia quan la Martina els hi diu que anirà a viure a Londres per la feina dels seus pares. El nou curs, no serà res sense ella, però la Lara aconseguirà triomfar encara que ha vegades costi més, com a #PDCactusGirl i el Diego i ella es retrobaran pel destí (segons diu el Diego). Però mai serà fàcil per cap dels protagonistes de la història. Al final del llibre, la Lara també tindrà una sorpresa que ningú s'esperava. 

OPINIÓ:

Aquest és el primer llibre que una editorial m'envia per ressenyar-lo i m'ha fet moltíssima il·lusió. A més, m'ha agradat molt. És un llibre on explica la vida de quatre nois, tots diferents, cadascú amb les seves coses bones i els seus defectes. El que m'ha sorprès, es que l'autora, de tant en tant escrivia en primera persona, és a dir, que de tant en tant apareixia a la història, com a narradora. De la mateixa manera que m'ha sorprès m'ha agradat, perquè el fa diferent dels altres llibres. Crec que cada personatge està pensat i que cada un té una funció en aquesta història. M'he sentit identificada bastant amb el personatge, no per punxar música, sinó per forma de ser, el caràcter... I això ajuda molt en que t'agradi el llibre. Només hem queda dir que m'ha agradat molt i que el recomano molt!

SOBRE L'AUTOR:

Va nèixer a Barcelona l'any 1969. Ha escrit de tot, guions, llibres infantils i juvenils, blogs, articles, etc. L'any 2006 va guanyar el Premi Gran Angular amb Allò de l'avi. Ha escrit més llibres, com ara, Quin Fàstic de Fama! i Una Noia N. O. R. M. A. L. 
Ella té un blog, aquí us el deixo.



Comentaris

  1. Hola, nueva seguidora; felicitaciones por blogs y publicaciones; aquí el último post publicado por mí:https://ioamoilibrieleserietv.blogspot.it/2018/02/5-cose-che-19-5-letture-che-mi-hanno.html

    si quieres, te espero como lector fijo (encuentra el blog también en Facebook y Instagram como: ioamoilibrieleserietv)

    Gracias

    ResponElimina
  2. Gracias, estoy haciendo un trabajo sobre este libro y tu reseña me ha ayudado mucho. Besoooooooos.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada