EL CLUB DELS INCOMPRESOS

Títol: El club dels incompresos: Bon dia Princesa!, No somriguis que m'enamoro, Puc somiar-te?, El diari de la Meri
Autor: Blue Jeans
Editorial: Columna
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DE QUE VA?

El club dels incompresos, està format per sis nois i noies. Es diuen així, perquè abans, com que eren diferents o els altres els veien diferents, eren incompresos i es va quedar el nom. A més, s'ajuden entre ells, en els estudis, es reparteixen els apunts i així treuen més rendiment. Està format per sis membres. L'Elisabeth (Eli), una noia que té esquizofènia i veu l'Alicia, una noia que només la veu ella des de petita, la Valèria, una noia amb grans a la cara i una mica grassoneta que li agrada el Raül des de fa temps però ningú ho sap, el Raül, un noi que vol ser director de cinema de gran i que sent amor per la Valèria, que tampoc ningú ho sap. El Bruno, també està enamorat d'una noia del seu grup. Ell és una mica antipàtic i diferent de la resta. L'Ester, que passa moments molt durs i per últim, la Maria (Meri), que ella si que té un secret més gros que els altres i que per culpa daixò passarà molts moments durs. Amb aquests quatre llibres, els sis amics es necessitaran molt. L'Elisabeth, és la que ho passarà pitjor per la seva malaltia. El Raül aconseguirà fer coses per anar complint el seu somni. La Valèria, es trobarà corresposta. La Meri, encara que haurà passat moment molts durs, trobarà el seu lloc. I l'Ester i el Bruno aconseguiran entendre's. A més d'ells sis, apareixeran més personatges. El Cèsar, el Rodrigo, l'Alba, etc, que fan que la història segueixi i ajuden tant com poden, cadascú amb les seves coses.

OPINIÓ:

No són els primers llibres que hem llegeixo d'aquest autor i de moment tots els que m'he llegit, m'han agradat molt. A més, com que és una col·lecció, cada llibre és com una etapa, però el final te'l deixa obert i ple d'intriga i no pots esperar a començar l'altre, i això m'agrada molt. Una altre cosa que m'agrada, és la manera de com ho escriu. Els tres llibres primers, es van intercalant els personatges per explicar el seu punt de vista de la història i l'últim, només és el punt de vista de la Meri. Cadascú passa per coses diferents, bones i dolentes. El que li podria passar qualsevol noi o noia de la seva edat, i això també m'agrada, tot hi que a vegades la fantasia també m'agrada molt, les novel·les que són realistes o que poden passar a la realitat també m'agrada. En definitiva, m'han agradat molt i els recomano molt.

SOBRE L'AUTOR:

Es diu Francisco de Paula Fernández González, però el seu pseudònim és Blue Jeans i és un escriptor andalús. Va néixer al 7 de Novembre de 1976 a Sevilla, tot i que a l'adolescència, va anar a viure a Carmona i als 18 anys a Madrid. Ha estudiat bastants coses, però la majoria no l'hi ha agradat gaire i ho ha deixat. Actualment, escriu novel·les juvenils. Té una pàgina web i un canal de Youtube.

Hi ha una pel·lícula, aquí us deixo el tràiler.

Comentaris