CANÇONS PER A LA PAULA

Títol: Cançons per a la Paula, Saps que t'estimo?, Fes-me callar amb un petó
Autor: Blue Jeans
Editorial: Cadí
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

Les Sugus, són un grup d'amigues. La Míriam, la gran del grup, la Cristina, la Diana i la Paula. Aquesta última és la protagonista dels tres llibres tot hi que també podem llegir de tant en tant la visió d'altres personatges. La Paula queda amb un noi per internet a l'Starbucks, però en comptes de conèixer un noi, en coneix dos. El resultat és que comença a sortir amb l'Àngel, el noi amb qui havia quedat, on treballa de periodista. Així va passant la vida dels protagonistes, amb la feina, l'insitut, les amigues i les coses que surtin. La Paula té problemes quan coneix un altre noi, l'Àlex, un futur escriptor i no té clar els seus sentiments. Així que el viatge a França obtindrà la resposta. El germà de la Míriam, té una decepció quan veu que la Paula, la noia a qui estima, ella no li pot tornar, però troba una noia que l'estima i que ella li torna, i aquesta és la Diana. A partir d'un fet, l'amistat de les Sugus es desfarà, però per salvar a la Míriam es tornaran a unir. 

OPINIÓ:

És la última col·lecció que em quedava per llegir de l'autor, i no m'ha decebut gens. M'agrada com cada personatge té les seves característiques que el fan diferent dels altres. També, que la gran majoria de coses són realistes, i per tant ho pots veure més proper. Potser l'últim llibre no em va agradar tant, però els recomano molt tots tres, com el mateix autor i els altres llibres que ha escrit. El personatge principal, la Paula, té molt a fer en aquests llibres, tot hi que també apareixen visions d'altres personatges. M'ha sobtat en que el primer llibre, va ha conèixer l'àngel, un noi més gran que ella, que no ha vist mai en persona i que l'ha conegut per internet, però a part d'ell, coneix l'Àlex. I a partir d'aquí comença la història. Les Sugus tenen molt poder en el llibre, i m'ha agradat, perquè l'amistat és una cosa bona. El que em sabia greu era quan trencaven el grup, però després, el tornaven a formar. En resum, el recomano molt!

SOBRE L'AUTOR:

Es diu Francisco de Paula Fernández González, però el seu pseudònim és Blue Jeans i és un escriptor andalús. Va néixer al 7 de Novembre de 1976 a Sevilla, tot i que a l'adolescència, va anar a viure a Carmona i als 18 anys a Madrid. Ha estudiat bastants coses, però la majoria no l'hi ha agradat gaire i ho ha deixat. Actualment, escriu novel·les juvenils. Té una pàgina web i un canal de Youtube.

Comentaris