AQUÍ ÉS ON TOT COMENÇA

Títol: Aquí és on tot comença
AutorJennifer Niven
Editorial: Grup 62
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

La Libby Strout la van haver de treure de casa amb una grua. Sí. I això ho sap gairebé tothom. Des de que la seva mare es va morir, ella ha anat caient en picat. Ara, però, s'ha recuperat bastant, fins al punt que pot tornar a l'institut. Però allà no tothom la tractarà bé sabent el que li va passar. Mentrestant, a l'institut, coneixerà en Jack Masselin.

Tothom es pensa que coneix en Jack i la Libby. Però no tothom sap el secret de cap dels dos. En Jack tothom el coneix pel noi més popular de l'institut, que surt amb la noia més guapa del mateix institut i tothom es pensa que té una vida perfecte. El que ningú sap, és que té problemes familiars a casa, i a més, pateix prosopognòsia, una malaltia on li costa reconèixer la gent, fins i tot, la seva família.  

Amb una broma de mal gust, es coneixeran i començaran a forjar una nova amistat. Encara que passaran per moment difícils però també bonics. I qui sap, potser ells dos milloraran!
OPINIÓ:

M'ha agradat molt, tot i que potser és el típic argument d'un llibre romàntic (noia i noi es coneixen, noia no li cau bé el noi, noi s'enamora de la noia ...) però com que no és romàntic 100%, sinó que també tracta diferents valors, com el bullying, l'autoestima, al "ser diferent"... M'ha agradat molt, i en Jack i la Libby, tenen un personatge molt capficat en el llibre i m'agrada. Cada un és com és i no canvia res. Encara que ells dos són com uns pols oposats, també tenen els seus punts en comú. Al fet de que un pateixi sobrepès i l'altre prosopognòsia, crec que és com dir que els dos estan "malalts" i que potser coincideixen més. El final m'ha agradat molt i recomano molt llegir aquest llibre.

El que també m'ha passat, és que m'ha recordat a altres llibres, com Wonder, perquè l'Auggie, també té un problema similar al de la Libby.

SOBRE L'AUTOR:

És autora de diverses novel·les juvenils i per a adults i d’obres de no-fi cció. Aparentment els seus llibres són molt diferents però si es miren de prop tots tenen una cosa en comú: són històries sobre gent normal que fa coses extraordinàries. Actualment viu a Los Angeles, amb la seva parella i els seus tres gats.

Té una pàgina web.


Comentaris