MEMÒRIES D'IDHUN I - LA RESISTÈNCIA

Títol: Memòries d'Idhun I - La Resistència
Autor: Laura Gallego García
Editorial: Cruïlla

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resultat d'imatges de Memòries d'Idhun I - La Resistència català

DE QUE VA?

En Jack, un dia tornat de l'escola, es queda orfe. Abans que l'assasí li pugui fer mal, la Resistència el salva. Anirà a parar a Limbhad, on coneixarà en Shail, un jove mag, l'Aslan, un príncep i cavaller i la Victoria, una semimaga nascuda a la Terra. La seva misió serà salvar Idhun i trobar l'últim drac i unicorn perquè puguin complir la profecia. Però s'hauran d'enfrontar amb Kirtash, un mag molt poderós. Tindran molts problemes, però junts ho aconseguiran.

OPINIÓ:

Aquest llibre, és el primer de la trilogia "Memòries d'Idhun". M'ha agradat, perquè és un llibre en el qual sabràs la veritat passant pàgines, fins que arribarà un moment, i ho capgirarà tot. 

SOBRE L'AUTORA:

Va néixer a l'11 de 1977 a Quart de Poblet. És una escriptora valenciana. Ha guanyat diferents premis. Va començar a escriure als 11 anys amb una amiga seva, però no va publicar els seus llibres fins als 21 anys. Al 2004, va començar amb la seva segona trilogia, Memòries d'Idhun. Òbviament, li encanta escriure. També té un blog.


Comentaris