SAGA HARRY POTTER

SAGA HARRY POTTER

Títols: Harry Potter i la pedra filosofal, Harry Potter i la cambra secreta, Harry Potter i el pres d'Askaban, Harry Potter i el calze de foc, Harry Potter i l'ordre del fènix, Harry Potter i el misteri del príncep i Harry Potter i les relíquies de la mort.
Autora: J. K. Rowling
Editorial: Empúries

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resultat d'imatges de HARRY POTTER llibres

DE QUE VA?

En Harry Potter, és un nen que els seus pares són mags. Viuen al món dels mags, lluny dels muggles, però Voldemort vol matar tots els que no són 100% mags, en el cas de la Lily Potter, la mare d'en Harry. Aquest es queda orfe, amb una cicatriu en forma de llamp al front i va a viure amb els seus tiets muggles. Ells li amaguen que es mag i li fan fer totes les feines brutes. Quan en Harry, pot anar a Hogwarts, els seus tiets s'hi neguen, però venen a buscar el Harry i li expliquen tota la seva història. A partir d'aquest moment, en Harry torna a ser un mag i coneix l'Hermione Granger i el Ron Weasley, que es converteixen en els seus millors amics. Però s'haurà d'enfrontar amb en Voldemort i acabar amb ell. Amb aquests set anys, perdrà molts amics, però també en coneixerà i l'ajudaran.  

OPINIÓ:

A mi m'agraden els llibres de ciència-ficció, i aquests és un dels meus preferits. M'agrada perquè la història sempre és el mateix fil però mai igual.

SOBRE L'AUTORA:

Va néixer el 31 de Juliol de 1965.  Volia ser escriptora des de molt petita. Va escriure el seu primer llibre als sis anys, un conte anomenat 'Conill', que com indica el títol, tracta sobre un conill. Amb només 11 anys, va escriure la seva primera novel·la. Mentre esperava un tren va començar a desenvolupar la idea de Harry Potter al 1990. Després de 17 anys, va acabar tota la col·lecció.


Comentaris