UN MONSTRE EM VE A VEURE

Títol: Un monstre em ve a veure
Autor: Patrick Ness
Editorial: Sembra llibres

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resultat d'imatges de un monstre em ve a veure

DE QUE VA?

Els pares d'en Conor s'han separat i viu amb la seva mare. Ella té càncer, i  la seva àvia va a viure amb ells. Al jardí de casa seva, tenen un arbre que apareix en els malsons d'en Conor com a mosntre. Un dia, però vindrà i li explicarà tres històries, i al final, en Conor li haurà d'explicar la seva veritat. Per en Conor, les històries no tenen ni cap ni peus. Mentrestant, la seva mare empitjora i el seu pare ve a cuidar-los a tots.

OPINIÓ:

Està bé, perquè és una història que t'imaginaràs una cosa i al quan t'ho llegeixis, serà completament diferent. Les histories del monstre també et faràs una imatge completament diferent al que serà.

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer al 19 de Maig de 1971 als Estats Units. A la seva infància, va viure a diferenst llocs. Va publicar la seva primera novel·la a la revista del "Género". Ara ensenya escriptura a la universitat d'Oxford. Ha escrit més llibres i ha guanyat premis.

La seva pàgina web: http://patrickness.com/

Fa poc, han fet una pel·lícula del llibre - Tràiler : https://www.youtube.com/watch?v=HmnLH3gNGAQ


Comentaris