L'EXTRAORDINARI ENGINY PARLANT DEL PROFESSOR PALERMO

Títol: L'extraordinari enginy del Professor Palermo 
Autor: Jordi Sierra i Fabra
Editorial: La Galera

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

El Gustav, un nen orfe que viu a Lió, descobreix un dia anant al teatre al seu forat de la teulada el Professor Palermo i en Klatuu. Decideix anar-lo a visitar i descobrir el secret de l'autòmat. Parla una estona amb en Klatuu, però el senyor Palermo el descobreix i el fa fora pensant-se que el vol robar. En Gustav li pregunta si pot ser el seu ajudant, però el Professor diu que no. Quan marxen a una altre ciutat per fer l'espectacle, en Gustav es posa sobre el cotxe. A partir d'aquell moment, en Gustav passa a ser l'ajudant del senyor Palermo. Al final descobreix el secret i passa ell a ser el Professor Palermo. Vindrà la guerra, però no deixarà en Klatuu, i tots dos aconseguiran el seu objectiu.

OPINIÓ:

Aquest llibre, ens el van fer llegir a l'escola, i pensava que no m'agradaria massa. Al final, m'ha agradat bastant. És una mica d'aventura, de ciència-ficció i una mica de misteri. Aquests temes m'agraden, per tant era quasi impossible que no m'agradés. És fàcil i ràpid de llegir. 

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer el 26 de Juliol del 1947, a Barcelona. Al 1955, va patir un accident greu i va ser llavors quan va començar a escriure. L'any 1972 publica el seu primer llibre, "1962-72 Història de la Música Pop". Al 1975 guanya el premi Villa de Bilbao. Durant els anys següents va guanyar diferents premis i va escriure diferents novel·les.  Aquí us deixo la seva pàgina web.

Comentaris