MEMÒRIES D'IDHUN III - PANTEÓ

Títol: Memòries d'Idhun III - Panteó
Autor: Laura Gallego García
Editorial: Cruïlla
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DE QUE VA?

Tenen l'Ashran derrotat, però no el setè. I en la persona que menys s'ho esperin, viurà el setè un temps més. La Victoria tornarà a la Terra acompanyada per en Cristian, que allà, ell ajudarà al Setè. L'Alsan recuperarà el seu regne després de passar diferents proves, i la Resistència i els rebels, lluitaran per fer fora el Setè. Ho aconseguiran?

OPINIÓ:


M'ha agradat tota la trilogia. Igual que els altres dos, en la història, apareixien coses inesperades, coses que no haguessis dit mai que passarien d'aquesta manera. És molt recomanable, tot i que són volums gruixuts, no se't fa pesat a l'hora de llegir-ho.

SOBRE L'AUTORA:

Va néixer a l'11 de 1977 a Quart de Poblet. És una escriptora valenciana. Ha guanyat diferents premis. Va començar a escriure als 11 anys amb una amiga seva, però no va publicar els seus llibres fins als 21 anys. Al 2004, va començar amb la seva segona trilogia, Memòries d'Idhun. Òbviament, li encanta escriure. També té un blog.

Comentaris

  1. Muchas gracias por haberme nominado!!

    Ahora paso por tu blog para ver como se hace!!!

    Nos leemos!! =)

    ResponElimina
  2. El vaig llegir quan tenia dotze anys i recorde que em va encantar. M'alegre que t'haja agradat tant, encara que a mi el final no em va convéncer.
    Un bes, ens llegim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El final no és espectacular però està bé...!! ;)

      Ens llegim! =)

      Elimina
  3. No ho sé, a mi el final de la relació amorosa no em va convèncer gens, i a estones se'm feia pesat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi havia moments de tot. A vegades es feia pesat perquè sabies com acabaria, o perquè no feien res més que aixó, etc. Però en general, la trilogia hem va agradar.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada