EL BARCO ESCUELA TOBERMORY

Títol: El barco escuela Tobermory
Autor: Alexander McCall
Editorial: Siruela
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




DE QUE VA?

El Ben i la Fee, són germans que viuen amb els seus pares en un submarí. Els seus pares són investigadors, i quan viatgen per feina, els bessons es queden a casa d'una tieta. Però ara té feina i han d'anar amb un internat. Decideixen anar en el Tobermory, que és un vaixell i una escola alhora. Allà fan amics però també enemics. Al final 20 alumnes faran d'extres en una suposada peli, però descobreixen que no es així.

OPINIÓ:

Tot hi que me l'he llegit en castellà, i normalment, trigo més, és un llibre fàcil de llegir. Es fa curt, perquè és divertit i amb una mica d'intriga. És curiós pensar que potser existeixi una escola així. Els protagonistes són dos bessons i m'agrada que sigui així. Si només fossin germans, segurament la historia seria diferent, en canvi si són bessons sembla que hagin d'estar més units. 

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer el 24 d'Agost de 1948.  És escriptor i professor escocés. Durant molts anys va ser professor de Dret Mèdic. Ha escrit moltíssims llibres. També ha guanyat diferents premis. Té una pàgina web on explica la seva biografia, els seus llibres, novetats, etc. Aquí us l'ha deixo.

Comentaris

  1. ¡Hola!
    No había escuchado nada de este libro pero tiene buena pinta, aunque me parece más infantil. Sin embargo, no descarto leerlo en algún momento. Gracias por la reseña :)
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, es un poquito infantil, pero es un libro que es divertido y te hace passar un buen rato.

      Gracias =)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada