L'ARBRE DE LES MENTIDES

Títol: L'arbre de les mentides
Autor: Frances Hardinge
Editorial: Bambú
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




DE QUE VA?

És un llibre on parlen que abans, les dones només feien com de paper secundari, que els homes eren qui ho podien fer tot i tenia més o menys "poder" en tot.

La Faith, viu amb la seva família. El llibre comença que se'n van del lloc on viuen per anar a un altre on el seu pare va a una excavació arqueològica. Allà, trobaran gent de tot tipus. La Faith, ha de cuidar el seu germà petit, i quasi tot el dia només està per ajudar-lo a fer feina, jugar amb ell, etc. Ella, a poc a poc, va descobrint coses com perquè canvien de casa, que va passar al seu lloc on abans estaven instalats... El seu pare, es morirà i tota sola, haurà d'esbrinar que ha passat i com ha passat.

OPINIÓ:

Aquest llibre m'ha agradat, perquè parla que abans les coses eren molt diferents, i que per sort, ja no són així. La Faith, la protagonista d'aquesta història, li encanta la ciència, igual que el seu pare, i per ella, és com un somni per aconseguir ser com ella vol i no com els altes volen o veuen que ha de ser. És un llibre recomanable i entretingut. 

SOBRE L'AUTOR:

Va passar la seva infància en una antiga casa aïllada, enorme i estranya, i les dues coses la van inspirar per escriure històries estranyes i màgiques. Va estudiar anglès a la Universitat d'Oxford. Té una pàgina web.

Comentaris

  1. Em sembla una mica infantil, per això no m'acabo d'animar, però vaja, té un plantejament interessant

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'l van recomanar a la biblioteca i quasi tots els que hem recomanen, els agafo. A mi hem va agradar, però hi han diferents gustos.... ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada