CLUB DE LECTURA

Hola!

En aquesta entrada, us vull explicar dues coses. La primera és que jo vaig al club de lectura de la biblioteca de la meva ciutat.

Resultat d'imatges de club de lectura

Ens reunim un dissabte de cada mes. Hem començat aquest mes. Ens van demanar que portéssim algun llibre que ens hagués agradat que ens haguéssim llegit a l'estiu. Som noies de 1r i 2n d'ESO. Allà recomanem llibres, fem activitats . . . Abans, participàvem al premi d'Atrapallibres, però aquest any, hem decidit participar en el premi Protagonista Jove.


Per qui no sàpiga que és, ara ho explico. Es tracta de llegir 4 llibres que qui ho organitza els tria i votar-los. Qui tingui més vots, guanya. En aquests premis, participen escoles, biblioteques . . . Els quatre d'aquest any, són aquests:

Categoria 13-14 anys (que és la que participem)

- Jules Verne i la vida secreta de les dones planta

Resultat d'imatges de Jules Verne i les dones plantes

Aquest estiu, hem van recomanar aquest llibre, però no hem va enganxar i el vaig tornar. Aquest, és el primer que ens llegirem.

- El bolígraf de Higgs

Resultat d'imatges de llibres protagonista jove 2017

Aquest, no ser com està, el que porta el club de lectura, va dir que estava bé (bueno... hauria d'estar bé perquè sinó no seria un dels finalistes) però que era una mica raro...

- Train Kids

Resultat d'imatges de llibres protagonista jove 2017

Aquest sí que me l'he llegit i m'ha agradat. Si voleu la ressenya, aquí la teniu.

- L'expedició del doctor Balmis

Resultat d'imatges de l'expedició del doctor balmis

Aquest tampoc sé de que va ni si està bé. Però me'ls hauré de llegir tots i faré una entrada per cada ressenya i així podreu saber de que va. ;)



Si us voleu inscriure o informar-vos més, aquí us deixo una pàgina web.

Comentaris

  1. Idò, gràcies per informar-nos, no coneixia aquesta iniciativa, sona interessant. Pel que als clubs de lectura, no sóc molt d'apuntar-m'hi perquè m'agrada llegir per lliure, però vaja, esper que l'experiència sigui bona.

    Salutacions,
    Laura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Des dels 8 anys que hi vaig, i sincerament, m'agrada. Així recomanen els llibres que els hi han agradat i jo aprofito i els llegeixo. Crec que aquests llibres d'aquest premi en que participem són bons. El primer ja m'he l'he llegit i m'ha agradat. D'aquí poc, faré la seva ressenya!

      Gràcies!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada