T'ESTARÉ ESPERANT

Títol: T'estaré esperant
Autor: Aina Li
Editorial: Fanbooks
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

La Lexi, acaba ficada en un merder que se'n recordarà sempre! Haurà de fer-se passar per la nòvia del seu cantant preferit, perquè amb la noia que està ara, una model famosa, que s'està rehabilitant de les drogues, però no serà el que s'havia imaginat, la vida de ser famosa és molt diferent del que ella pensava!  Tampoc, el final, no és tal com ella s'imaginava ni tu com te'l imagines.

OPINIÓ:

M'ha agradat, ja m'havia llegit l'altre llibre que ella ja havia escrit, i sincerament, hem va agradar molt. Aquest, que ja es veia que era diferent, quan va sortir, vaig anar corrents a comprar-lo. I aquest també m'ha agradat, tal com s'explica la història i aquesta en si. El recomano perquè també és un llibre original, pocs llibres parlen de gent famosa. M'ha agradat, perquè la Lexi era un gran personatge i tal com reacciona amb tot, m'ha agradat. 

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer el 26 de desembre de 1999, cinc dies abans del canvi de mil·lenni. Estudia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Li encanta llegir i esciure. Amb quinze anys va escriure la seva primera novel·la, El noi del bus. Actualment té un blog.

Comentaris

  1. Hola Laia,
    Moltes gràcies per la ressenya!! Me n'alegro que t'hagi agradat!
    Una abraçada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada