AIXÍ ÉS LA VIDA, CARLOTA - Adopta una autora

Aquest llibre, fa molts dies que me'l vaig llegir, el Novembre, però participo en la iniciativa Adopta una Autora, que en vaig fer una entrada explicant de que tracta. Haig d'anar fent entrades relacionades amb la Gemma Lienas, i les haig d'anar fent cada dos mesos. M'he volgut esperar una mica i per això la penjo ara.

Títol: Així és la Vida, Carlota
Autor: Gemma Lienas
Editorial: Empúries
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                     
                           
DE QUE VA?

La Carlota, cada dia a la tarda, va a l'hospital a veure el Ramon, el noi protagonista de "Cul de Sac", en que té un accident de moto. Ella, li agrada però mai li ha dit i ell no li ha fet cas. Quan finalment el Ramon està conscient, no la reconeix. Això l'entrista i comença a passar una mica d'ell. Mentrestant, tindrà problemes a casa però coneixerà gent que l'ajudarà. Al final coneix en Jordi. La Carlota, té problemes, però també alegries i coneix gent i veu com canvien.

OPINIÓ:

És un llibre de la vida (com indica el títol) de la Carlota. Aquesta, té problemes normals i corrents de la vida i m'agrda perquè aquests tipus de llibres, els realistes m'agraden. Perquè de la vida normal també hi han coses que no són ciència-ficció, fantasia, etc. M'agrada de la manera com és la Carlota i tots els altres personatges del seu voltant i de com passa la història. El recomano molt. 

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer al 16 de gener de 1951 a Barcelona. La seva primera novel·la va ser "Cul de sac". El 1987, va guanyar tres premis. Després d'això, publica "Així és la vida, Carlota" i que el 1990 torna a guanyar un altre premi. Ha fet molts més llibres per a joves i per a nens.

Comentaris

  1. nueva seguidora desde la iniciativa seamos seguidores! interesante reseña
    me quedo por aqui p.d: Que esta año nuevo, las estrellas crucen vuestro corazón y la felicidad irrumpa como una melodía salvaje para que el resto de la vida estéis pletóricos de alegrías.
    FELIZ AÑO
    besitos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada