SÈRIE TAN SENZILL COM...

Títol: Tan senzill com tuitejar t'estimo, Tan senzill com fer-te un petó, Tan senzill com estar amb tu 
Autor: Blue Jeans
Editorial: Columna
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

Al passadís 1B de la residència Benjamin Franklin, hi han 9 nois i noies que no es coneixen de res, però hauran de passar un any convivint junts. Aquests són l'Óscar, el Julen, el Manuel (Manu), el Toni, el David, l'Iria, la Nicloe, l'Ainhoa i l'Elena, i tots de diferent nacionalitat. En aquests tres llibres parlen de tot el curs. El primer, des que comencen fins que marxen per vacances de nadal, el segon des que tornen fins les vacances de setmana santa i l'últim des que tornen fins a final de curs. En aquest any, hauran de passar pe moltes coses, des de passar tota la nit desperta fins a estar a l'altra banda de la ciutat. Hi haurà gent que deixarà la residència i apareixeran nous personatges, com la Marta, la germana de l'Elena que s'enamorarà del David, igual que l'Elena i serà un problema, l'Isa, una youtuber que en Toni haurà d'aconseguir més subscriptors que ella per sortir junts, l'Eva, que ajudarà l'Iria però sobretot en Manu, etc. També hauran de passar moments difícils, d'enamoraments, de la vida quotidiana, d'amistat, per internet . . .

OPINIÓ:

M'agrada com escriu l'autor, de la manera que ho explica, com explica com són i com ho passen els personatges, de la imaginació que té per escriure'ls . . . M'han agradat molt tots tres, en cap moment s'han fet pesats, llargs o alguna cosa semblant. A més, hi havien molts personatges, però tots eren diferents, tenen coses en comú, però cadascú té les seves virtuts i els seus defectes. El llibre s'ha escrit de manera que parla amb primera persona, els mateixos personatges i això supera més el llibre. Els recomano molt.

SOBRE L'AUTOR:

Es diu Francisco de Paula Fernández González, però el seu pseudònim és Blue Jeans i és un escriptor andalús.  Va néixer al 7 de Novembre de 1976 a Sevilla, tot i que a l'adolescència, va anar a viure a Carmona i als 18 anys a Madrid. Ha estudiat bastants coses, però la majoria no l'hi ha agradat gaire i ho ha deixat. Actualment, escriu novel·les juvenils. Té una pàgina web i un canal de Youtube. Aquí, aquí i aquí us deixo un draw my novel de la sèrie per l'ordre que ha escrit.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada