TERCER SENSE ASCENSOR

Títol: Tercer sense ascensor 
AutorLara A. Serodio
EditorialFanbooks
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

La Sílvia viu al pis on abans vivien els seus avis, però té una companya de pis, l'Elena, que té intenció d'anar-se'n i la Júlia ocuparà la seva habitació. Però no serà tan immediat de com es pensen. Mentrestant, la Sílvia queda amb un dels germans de la Carlota, una amiga seva, però ell, el contrari que ella, és de l'Espanyol. Com que ella és culer des de sempre, haurà de tancar-se i no ser ella mateixa, amb la festa de la Lucía, abans que les seves millors amigues arribin, haurà d'esperar una mica, perquè tothom ha quedat amb algú i hi hauran malentesos... Aconseguiran arribar a la festa? La Júlia podrà quedar-se amb la Sílvia? Aquest llibre acaba amb un final en que tothom està content i és un moment important per tots els personatges.

OPINIÓ:

Aquest llibre és un regal d'aquest nadal. Primer pensava que seria diferent, que la història es desenvoluparia diferent, no sé com, però no en una festa, però m'ha agradat i el recomano. A més, la protagonista, la Sílvia, depenent del que li passa es fa passar per ella mateixa o s'amaga coses, com amb l'Adrià, i això es veu molt a realitat. Al final, però passa a ser ella mateixa. El que també m'ha agradat és com la autora ha acabat la història, una opció en que tothom estava content i col·locat en algun lloc.

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Vigo, tot i que actualment viu a Barcelona, on ha estudiat guió a l'escola de Cinema de Catalunya. Ha fet un màster d'estudis literaris i culturals. Actualment també fa de traductora i correctora, en una empresa que és cofundadora. Redacta portals d'actualitat com Weloversize i S-Moda d'El País. També a escrit una altre novel·la, Una Vida M, al 2015.

Comentaris

  1. Hola!,
    vengo de la iniciativa "Seamos seguidores" solo quería avisarte de que acabo de seguir tu blog, podrías seguirme devuelta?.
    Un abrazo :).

    ResponElimina
  2. No m'acaben de cridar l'atenció aquest tipus d'històries.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són realistes, moderns. No sé.... a mi m'agraden quasi tots els gèneres i últimament, hem llegeixo llibres d'aquest tipus..!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada