AFTER

Títol: After 
Autor: Anna Todd
Editorial: Columna
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DE QUE VA?

La Tessa Young està preparada per el seu primer any de la universitat. Notes altíssimes, un xicot fantàstic i tot organitzat fins l'últim segon, però i si tot el que té preparat es desmonta quan coneix la seva companya d'habitació? La seva mare proposa canviar-la d'habitació però ella diu que no passarà gaire estona allà i que no cal. Fins que la seva companya la invita a una festa universitària i allà canvia la seva vida completament. Coneixerà els seus amics, un d'ells el Hardin. Primer serà esquerp però poc a poc ells dos s'aniran enamorant i gràcies a ella, en Hardin canviarà molt en un sentit positiu i acabaran junts. Però tot no serà tan fàcil. Hi hauran malentesos, un passat fosc i discussions que descobrir i el més important, resoldre-ho. Però i si un dia la Tessa diu que no pot viure més en aquelles circumstàncies? En Hardin lluitarà amb totes les seves forces per millorar molt i per seguir un futur amb ella. Ho aconseguirà?

OPINIÓ:

M'ha agradat molt i el recomano molt. Tot hi que els llibres són bastant gruixuts te'ls llegeixes ràpid. Una cosa bona que trobo del llibres que no només són un, és a dir, que és una trilogia o més, és que quan t'has acabat un tens moltes ganes de llegir el següent només per saber com acabarà o per solucionar l'intriga que t'ha deixat el que t'has acabat. I és exactament el que passa quan et llegeixes aquesta mateixa col·lecció. L'únic que trobo, és que l'últim, en alguns trossos se'm va fer una mica pesat perquè era una mica repetitiu, però va acabar diferent i vaig tornar a enganxar-me. A mi em va agradar molt, l'únic que si no t'agraden els llibres romàntics, aquest ho és molt. Com he dit abans primets no són, però és que quan arribes al final no t'he n'has adonat fins que no has tancat el llibre. Aquesta col·lecció, la vaig veure que deien moltes bones critiques a altres blogs, i sincerament estic d'acord amb ells.

SOBRE L'AUTOR:

La seva infància, l'ha viscut a Ohio. Li agrada molt la literatura clàssica, i és per això que en els seus llibres normalment hi han referències. Un mes després de la graduació, es va casar amb el seu marit i ara, actualment viu a Los Angeles. Va començar a escriure a la plataforma Wattpad i va ser així com va començar a publicar les seves novel·les. After ha estat traduït en més de 30 idiomes.

Té una pàgina web. A més, l'any que ve estrenaran una pel·lícula. Aquí us deixo el tràiler (és en castellà, però la pel·lícula original és en anglès.

Comentaris