LA LLAMADA DE LAS BRUJAS

Títol: La llamada de las brujas
AutorFrancesc Gómez Guillamón

*Format e-book*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DE QUE VA?

Des de fa segles, les Blackwell viuen tranquil·lament a la seva granja, però des de la visió de l'Ofelia tot canvia.

Tot i ser bruixes, fan vida normal, ja que no es poden exposar a la resta dels ciutadans del poble. Per això la més petita, la Pandora treballa en un bar i mentrestant, la seva mare, l'Ofelia treballa en el turisme del poble. Però l'Ofelia rep la visita del senyor Hannibal Proctor, un home de negocis que ha vingut per parlar amb l'alcalde. A partir d'aquí, organitza una festa i convida a tot el poble, i és quan l'Ofelia descobreix que qui s'amaga darrere del negoci és l'Úrsula, una antiga enemiga de les Blackewell, i que el que vol és fer-se el poder amb la seva granja. És llavors, quan fan servir el misteriós paquet que han rebut, la màscara de Hícata, per comunicar-se amb totes les bruixes per ajudar-les a aturar els "negocis" del senyor Hannibal. Mentrestant, la Pandora, s'haurà enamorat del fill de l'amo del bar, l'Aron, però no pot descobrir qui és ella realment.

OPINIÓ:

Aquest llibre, és de l'editorial Megustaleer, i està en format e-book. Pensava que em cansaria ràpid perquè sincerament prefereixo els llibres en format paper, ja que és més còmode. Però tot i així m'ha agradat. És un llibre ràpid de llegir, ja que té pocs capítols i de poques pàgines. Però crec que la història es podia haver desenvolupat més i fer més capítols, perquè passaven poques coses i poc detallades. A vegades llegint un llibre penses que amb la meitat o menys el llibre seria més bo, però en aquest cas és diferent. Crec que una mica més llarg no hagués estat malament. Com ja he dit, el llibre era en format e-book, i per això la idea no em va entusiasmar gaire. Ara que ja l'he acabat, dic que m'ha agradat i que trobo que està bé si t'agraden els llibres fantàstics i amb màgia. 

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer al 1990 a Castelló. Des de petit li han agradat els llibres de fantasia, i sobretot les novel·les de màgia i bruixeria. Actualment es dissenyador creatiu, autor de llibres infantils i juvenils i il·lustrador.


Comentaris