INVIERNO EN LAS VEGAS

Títol: Invierno en las Vegas
AutorAndrea Izquierdo
Editorial: Nocturna Ediciones
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

Quan algú ha d’anul·lar unes vacances perquè algun acompanyant no pot anar és un problema, però la Meredith troba una solució ràpida. Convida a l’Ava i la Lily a anar-se’n a les Vegas i passar uns dies. Tot i que accepten el viatge improvisat, l’Ava no està del tot segura de poder confiar plenament amb la Meredith, mentre que la Lily té el cap a un altre lloc. La Ximena, la Jasmine, el Tom i l’Olliver, tenen posada la Lily en un altre món. S’ha d’oblidar de tothom però li és difícil, sobretot si la persona que vol oblidar abans sigui l’Olliver i que no la deixi viure tranquil·la. 

Després de l’accident, el Nate i el Jordan no se’ls veu per enlloc, igual que a la Martha i el Rex. Aquests quatre fa dies que no se’ls veu el pèl. L’accident s’ha emportat una persona desitjada i amb ella ha quedat un gran buit per part de molta gent. D’altre banda, el Tom ha de començar a refer la seva vida i potser començar-ne una de nova. 

A les Vegas ningú les coneix, però en el viatge també s’han emportat una intranquil·litat i desconfiança. Sobretot l’Ava, que amb l’ajuda del Connor intentarà abandonar la desconfiança de la Meredith i passar un viatge tranquil. 

Podrà ser-ho?

OPINIÓ:

Tal com acabes el primer llibre de la triologia, tens una immensa necessitat de començar el que continua, aquest mateix. Simplement pel fet que el final del d’abans es queda molt obert i no pots fer res pensant que pot haver passat i com. 

[SPOILER] Quan llegeixes que l’avió ha tingut un accident i que hi havia alguns protagonistes de la història la necessitat de continuar llegint és fa molt més gran. Per això entra en acció el segon llibre de la trilogia. Saber què ha passat i si algú s’ha quedat a l’avió, o si algú en surt. 

Com l’altre, té molta intriga i a mesura que el vas llegint et vas imaginant els escenaris on es té lloc la història. També comparteixes les diferents emocions dels personatges i això et fa sentir part de la novel·la. El llibre és bastant realista i et pots fer la idea de com actuaries tu o qualsevol a l’hora d’actuar en els diferents problemes. Sentir-te part de la història està bé per les raons esmentades anteriorment. És un llibre que té bastant gruix, però que és fàcil i ràpid de llegir. 

L’aventura t’espera a les Vegas!

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Saragossa al 1995. Ha estudiat Dret i Administració i la seva primera novel·la va ser Otoño en Londres, continuada per Invierno en Las Vegas i Primavera en Tokio. També ha escrit Mi otra Mitad, i el seu últim llibre, has sigut Escape, las siete pociones, que està ambientat amb una escape room de Harry Potter.

Té una pàgina web i un canal de YouTube.

Comentaris